Veřená zakázka

Oprava chodníku na ul. Tyršova - II.etapa v Šumperku

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění zakázky je oprava povrchu (souvislé udržovací práce) stávajícího chodníku o délce 186 m a šířce 1,4 m (čistá šířka bez obrub).

Oprava bude spočívat k odebrání vrchní a ložní vrstvy stávajícího chodníku. Dojde k provedení krytové vrstvy pomocí betonové zámkové dlažby. Stávající kamenné obruby budou repasovány- budou vytrhány, očištěny a znova osazeny do nového bet. lože. Stávající přídlažba ze žulových kostek bude také repasována – vložena do nového betonového lože. Dále bude vyměněna obrusná a ložná vrstva přilehlé vozovky v tl. 12 cm a šířce 3,0 m. Povrch je ze živice.

Dojde k výměně ložní a vrchní vrstvy komunikace ve stávající šířce místní komunikace – chodníku. Dojde narovnání stávajícího dvojřádku ze žulových kostek 10/10 cm. Dále budou vyměněny stávající 2 uliční vpusti – kus za kus. Součástí bude vstup do vozovky, který bude také vybaven bezbariérovou úpravou. U stávajících sjezdů v místě chodníku dojde k doplnění varovného pásu o šířce 0,4 m z brokové červené dlažby.
Základní příčný sklon bude jednostranný max. 2,0 %. Dojde k minimální změně nivelety komunikace. Maximálně však dle vyhlášky 104/1997 Sb., §15. Odvodnění bude zabezpečeno pomocí příčného a podélného sklonu, který odvede dešťovou vodu do komunikace.

Povrch bude z betonové dlažby, s fazetou 200/100 mm, tl. 6 cm, barva šedá.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.05.2024